Alles over Limburg

Bij BKD Limburg vertellen wij je alles over een van de mooiste Nederlandse provincies: Limburg. Met het glooiende landschap, de sfeervolle dorpjes en de aantrekkelijke winkelsteden is Limburg een favoriete bestemming voor (korte) vakanties en uitstapjes. Wij vertellen je alles over waar je moet zijn voor verschillende leuke activiteiten, het bedrijfsleven in Limburg en de huidige woonsituatie.

Lees meer op BKD Limburg over verschillende uitstapjes

Wanneer je graag een uitstapje wilt maken in eigen land, is Limburg de perfecte provincie. Je hoeft niet ver te reizen, maar krijgt toch een beetje het gevoel dat je in het buitenland bent. In de noordelijke helft kun je uitstekend wandelen en fietsen in een van de vele natuurgebieden, maar je kunt je kinderen ook meenemen naar attractiepark Toverland. In het zuiden kun je uiteraard ook mooie wandelingen maken door de groene heuvels of gaan shoppen in modestad Maastricht. Er zijn genoeg mogelijkheden voor een dagtochtje of een weekend vol vermaak. Naast deze activiteiten, kun je in Limburg ook genieten van heerlijk eten. Wat dacht je van een lekker stuk vlaai, friet met zuurvlees of balkenbrij. Dit alles natuurlijk onder genot van een heerlijk Limburgs biertje.

Wonen en werken in Limburg

Hoewel sommige mensen Limburg als een vergeten provincie beschouwen, laat BKD Limburg je zien dat wonen en werken in het zuiden van Nederland erg aantrekkelijk is. Verschillende grote (Limburgse) bedrijven hebben zich hier gevestigd, waardoor er voldoende werkgelegenheid is. Wonen kan in de grotere steden als Venlo, Roermond of Maastricht, maar ook in één van de gezellige dorpjes.