Activiteiten in Limburg

In een gevarieerde provincie als Limburg zijn genoeg activiteiten, waarmee je je kunt vermaken. Er zijn activiteiten die geschikt zijn voor een dagtochtje, maar je kunt bijvoorbeeld ook een weekendje weg boeken. Het vooroordeel dat het in de Randstad leuker is, omdat daar meer te beleven is, gaat zeker niet op! Op BKDLimburg.nl informeren wij je graag over alle mogelijkheden van deze mooie provincie.

Rustige activiteiten in Limburg

Als je op zoek bent naar rustig vermaak, zijn er diverse opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een van de vele musea die Limburg rijk is. In Melderslo ligt Museum de Locht. Hier zijn regelmatig wisselende tentoonstellingen te zien, die te maken hebben met de provincie Limburg. Verder worden er activiteiten georganiseerd en kun je er terecht voor kinderfeestjes. In Maastricht ligt het bekende Bonnefantenmuseum, waar altijd mooie exposities te zien zijn. Als je na het bezoeken van een musea de buitenlucht in wil, zijn er voldoende mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Er zijn bijvoorbeeld mooie routes door natuurgebieden de Peel of de Roerdalen. Wil je een route met een geschiedenis, dan kun je kiezen voor de Bokkenrijdersroute.

Activiteiten Limburg

Limburg heeft naast rustige activiteiten ook genoeg te bieden voor mensen die iets meer spanning zoeken. Denk bijvoorbeeld aan attractiepark Toverland in Sevenum. De uitbreidingen van de laatste jaren hebben ervoor gezorgd dat dit pretpark geschikt is voor alle leeftijden. Op warme zomerdagen kun je lekker gaan zwemmen bijvoorbeeld in de IJzeren Man in Weert of Mosaqua in Gulpen. Er is met andere woorden genoeg te beleven in deze provincie.

Weekendje weg Limburg

Als je graag langer dan een dagje weg wilt, zijn er verschillende opties om een weekendje of zelfs langer in Limburg te verblijven. Er is genoeg te doen, dus ook als je langer blijft, hoef je je niet te vervelen. Je kunt ervoor kiezen om op een van de vakantieparken of campings te verblijven, maar je kunt ook een leuke Bed & Breakfast of hot

Lees meer...

Dagje uit in Limburg

Wil je een dagje uit in Limburg, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Om het overzichtelijk te houden, maken we hier een overzicht van uitjes die je met kinderen en zonder kinderen kunt ondernemen. Wij begrijpen dat iedereen namelijk verschillende behoeftes heeft. Er is voor ieder wat wils in deze gevarieerde provincie. Lees snel verder voor

Lees meer...