Weekendje weg Limburg

Als je graag langer dan een dagje weg wilt, zijn er verschillende opties om een weekendje of zelfs langer in Limburg te verblijven. Er is genoeg te doen, dus ook als je langer blijft, hoef je je niet te vervelen. Je kunt ervoor kiezen om op een van de vakantieparken of campings te verblijven, maar je kunt ook een leuke Bed & Breakfast of hotelletje boeken. BKDLimburg.nl vertelt je graag meer over alle mogelijkheden.

Weekendje weg in Limburg: verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende regio's in Limburg die de moeite waard zijn om te bezoeken. Bepaal daarom eerst wat je graag wilt gaan zien of doen. Heb je behoefte aan rust, mooie natuur en ontspanning, dan is Zuid-Limburg een geschikte bestemming. Als je houdt van natuur, maar ook het ondernemen van activiteiten, dan kun je ook voor Noord- of Midden-Limburg kiezen. Vakantiehuis tip van ons: Vind direct beschikbare vakantiehuizen in Limburg met Vakantiehuis huren online en optimaal genieten van alle rust. Er zijn vele mogelijkheden voor het huren van een vakantiehuis. Op vakantiepark Het Roekenbosch in Blitterswijck kun je bijvoorbeeld verblijven in een vakantie appartement of een gezellige bungalow. Als je met een grotere groep komt is dit een uitstekende optie. Geniet van het zwembad en maak uitstapjes naar bijvoorbeeld de Hertog Jan Brouwerij, Venlo of de Kasteeltuinen in Arcen. Een ander leuk vakantiepark met chalets en vakantiehuisjes is Elfenmeer in Herkenbosch. Hier is een zwembad, speeltuin en tennisbaan aanwezig.

Weekendje weg Limburg

Naast vakantieparken zijn er ook verschillende leuke Bed & Breakfasts waar je kunt verblijven. Een aantal mooie voorbeelden zijn Sint Antoniusbank in het Zuid-Limburgse Bemelen. De kamers hebben een mooie uitstraling en je bent binnen een kwartiertje in Maastricht. In Noord-Limburg vind je Résidence La Vie en Rose gelegen in Lottum. In 2011 heeft La Vie en Rose zelfs de prijs voor beste B&B gewonnen. De kamers zijn van alle luxe voorzien en er is een zwembad aanwezig. Er zijn altijd vele weekendjeweg aanbiedingen te vinden. Er is dus ook zeker iets bij dat aansluit bij uw wensen.